Morgen doe ik het (anders)!

Morgen doe ik het (anders)!

Staat er ook al iets gepland in je agenda. Want waar begin je als je bureau een puinhoop is, je mailbox overvol en je geen ruimte ervaart om je ideeën uit te voeren?

Het boek ‘Morgen doe ik het (anders)!’ helpt ondernemers om weer rust en ruimte in je hoofd en op je werkplek te krijgen. De auteur van dit boek heeft als doel dat jij eindelijk eens stil staat bij je onderneming. Dat je goed onderzoekt en analyseert hoe jij doet wat je doet. Want dan pas word je bewust hoe je het sneller, effectiever, makkelijker en leuker kunt doen. Ieder hoofdstuk bevat praktische oefeningen en in de bijbehorende online omgeving vind je geweldige tools, checklijsten, werkbladen en methoden om direct mee aan de slag te gaan.

Ineke Swart – den Boer heeft jarenlange ervaring als officemanager bij grote internationale bedrijven. In 2012 werd ze VA van het jaar en in 2016 was ze finalist voor de FOTY awards. Als ondernemer komt ze in haar bedrijf Inique4U geregeld dezelfde problematiek tegen. Haar kracht ligt in het ondersteunen van ondernemers die een verandering willen in hun manier van werken. Al haar ervaringen deelt ze in dit boek.

Morgen doe ik het (anders)!

Morgen doe jij het ook anders!

Met dit zeer praktijkgerichte boek zul jij het ook anders gaan doen vanaf morgen!

“Wacht niet op de perfecte gelegenheid om te beginnen. Beginnen maakt de gelegenheid perfect!”

— Alan Cohen
Morgen doe ik het (anders)!
Morgen doe ik het (anders)!
Morgen doe ik het (anders)!
Morgen doe ik het (anders)!

Morgen doe ik het (anders)!

Levertijd: 2-3 dagen

‘Morgen doe ik het (anders)!’ helpt ondernemers om weer rust en ruimte in hun hoofd en op hun werkplek te krijgen. Ieder hoofdstuk bevat praktische oefeningen en in de online omgeving vindt de lezer geweldige tools om direct mee aan de slag te gaan.

  • 3 typen ondernemers
  • Gelijk toepasbaar in de praktijk
  • Zeer duidelijke manier van uitleggen

€23,50

Reviews

Wat anderen zeggen over Morgen doe ik het anders

“Heel praktisch, met tips die voor ondernemers zoals ik (gek op uitstelgedrag, niets meer kunnen terugvinden, hoe vind ik balans tussen afhandelen oude zaken en starten met weer een nieuw idee..) haalbaar zijn. Echt een goed boek!”

Jan Piet

“Must Read Boek voor elke ondernemer. Praktisch & makkelijk toepasbaar”

Renate Termaat

“Met haar boek laat ze ondernemers stap voor stap zien hoe je nou voor eens en altijd je werk nog beter en handiger kunt inrichten met allerlei tips en opdrachten.

Het feit dat Ineke nu ook een boek geschreven heeft, laat mij nog meer zien wat een doorzetter ze is. In haar werk is ze namelijk precies zo. Het boek laat ook zien wat een schat aan informatie en vaardigheden zij heeft! Ze geeft al heel veel informatie weg op haar website en in haar blogs om je werk makkelijker te maken. En dan ook nog eens haar persoonlijke hulp als je er niet uitkomt. Geen uitstelgedrag meer! Wie wil dat nou niet?”

Chanou Butzelaar

Meer over Morgen doe ik het (anders)!

Businessmodel

Door jouw valkuilen te bepalen leer je ze te herkennen zodat je ze op de juiste momenten kunt inzetten.

Verandermanagement

Met dit boek help ik je op weg om inzicht te krijgen in je eigen ondernemerschap, hoe je de dingen doet en hoe je werkt. Dit is een terugkerende cirkel.

Morgen doe ik het (anders)!

Hoe vaak heb jij je al voorgenomen iets anders te gaan doen? Er is altijd een reden om niet morgen te beginnen. Want morgen kent de nodige zaken die écht je aandacht vragen. En voor overmorgen staat er ook al iets gepland in je agenda. Want waar begin je

Het boek ‘Morgen doe ik het (anders)!’ helpt ondernemers om weer rust en ruimte in je hoofd en op je werkplek te krijgen. De auteur van dit boek heeft als doel dat jij eindelijk eens stil staat bij je onderneming. Dat je goed onderzoekt en analyseert hoe

Met dit boek ontvang je handvaten om morgen geen morgen te laten blijven, maar om tot actie over te gaan. Je kunt dit boek gewoon lezen als het zoveelste boek over ondernemerschap. Of je kunt ervoor kiezen het morgen echt anders te doen door de opdrachten