Over de auteur

Organisatietalent Ineke Swart - den Boer de schijfster van Morgen doe ik het (anders)!

Ineke Swart – den Boer was jaren werkzaam bij diverse ondernemingen, zoals PricewaterhouseCoopers, waar ze bij een net gestart onderdeel het office management opzette tot het geheel meerdere afdelingen over het land kende en meer dan 400 medewerkers in dienst had.

In 2011 besloot ze haar eigen onderneming Inique4U op te richten omdat ze zag dat er een omslag in het vakgebied aankwam en de traditionele manier van werken op losse schroeven kwam te staan. Ze omarmde de nieuwe technieken en tools. Ze besloot andere ondernemers juist in stressvolle situaties te helpen. Dit doet Ineke op kantoor bij de ondernemer (in the officemanagement) als op afstand (out of the officemanagement). Ze komt, analyseert en (her)organiseert.

Ineke haar kracht ligt in het ondersteunen van ondernemers  die een verandering willen in hun manier van werken. Ze krijgt energie van die situaties waarbij niemand het meer ziet zitten, raakt gedreven om de situatie onder controle te krijgen en het vervolgens naar een goed einde te brengen.

In 2012 werd ze VA van het jaar en in 2016 was ze een van de finalisten voor de FOTY awards.

Ineke Swart-den Boer