Verzenden & retourneren

Bestellingen binnen Nederland en België worden per brievenbuspost bezorgd of wanneer u meer dan 2 boeken besteld via pakketservice.

Wij streven ernaar om uw producten binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling te verzenden naar u. Daarna kan het 1-2 werkdagen duren voordat u de brievenpost ontvangt.

Waar levert www.morgendoeikhetanders.nl
www.morgendoeikhetanders.nl levert haar boeken in Nederland en België. Wilt u in een ander land onze producten bestellen, neemt u dan (via het ticketsysteem) contact op met onze klantenservice. Wij zullen u dan informeren over de mogelijk extra kosten voor verzending naar adressen in het buitenland.

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen vragen wij u om binnen 5 werkdagen contact op te nemen met www.morgendoeikhetanders.nl. Dat kan via het online ticketsysteem op onze website.

Ongefrankeerde en niet schriftelijk aangekondigde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht verzoeken wij u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending duidelijk te vermelden.